0800-nummers

Het 0800-nummer is de tegenhanger van het 0900-servicenummer. Waar dit laatste nummer de beller laat betalen voor het telefoongesprek, is het 0800-servicenummer helemaal gratis. Dat betekent dat er geen drempel is voor uw nieuwe klant om contact met uw bedrijf op te nemen. Heel klantvriendelijk dus! De eerste stap is daarmee al gezet. U hebt contact met de klant. Verder is het dan aan u! 

pexels-jep-gambardella-7689745-scaled
Nieuwsbericht-1-scaled

Kosten 0800-nummers

Wat zijn nu precies de kosten voor 0800-nummers, vraagt u zich misschien af. Voiperator heeft een heel mooi antwoord op die vraag. Want kan een 0800-nummer bij onze concurrenten al gauw 45,- per maand kosten, bij ons betaalt u tijdelijk maar 24,95 per maand. Dat is een aanbieding die u niet wilt laten liggen natuurlijk!

Bespaar tot 70% op gesprekskosten voor mobiele bellers!

Wordt u gebeld op uw 0800-nummer vanaf een GSM-nummer, dan betaalt u bij onze concurrenten al gauw 30 cent per minuut. Voiperator heeft een unieke oplossing om die kosten met 70% te verlagen. U kunt namelijk via onze webportal instellen of u wilt dat mobiele bellers automatisch direct teruggebeld moeten worden. Dit gebeurt volautomatisch!

arlington-research-Kz8nHVg_tGI-unsplash-scaled
shutterstock_245052589-1

Waarom Voiperator?

Ook bij het verstrekken van 0800-nummers houden wij bij Voiperator altijd ons belangrijkste doel voor ogen: een zo milieuvriendelijk mogelijke dienst leveren. Wij willen alle energie die wij verbruiken zelf opwekken aan de hand van zonnepanelen. In onze drie datacenters doen wij er dan ook alles aan om de CO2-uitstoot zo laag mogelijk te houden: warmte hergebruiken en ledverlichting plaatsen zijn maar enkele voorbeelden van hoe wij onze processen duurzaam inrichten.

Doordat wij geen reseller zijn, maar zelf operator, zijn we een onafhankelijke partij. Daardoor kennen wij korte doorlooptijden en vooral: lage prijzen. Wij voorzien u ook over onze andere diensten, bijvoorbeeld VoIP of sip-trunks ,altijd gedegen en integer advies.

0800 aanvragen!

Uw klanten ook sneller contact met uw bedrijf laten opnemen? Dat doet u door vandaag nog een 0800-servicenummer aan te vragen! Wilt u eerst graag meer informatie? Dat kan natuurlijk ook, via onze contactgegevens, [email protected] of 088-8647111.

arlington-research-Kz8nHVg_tGI-unsplash-scaled