0900-nummers

Een 0900-telefoonnummer is waarschijnlijk één van de meest bekende onder de servicenummers. Het is een telefoonnummer dat uitermate geschikt is om te gebruiken als u een uitgebreide telefonische klantenservice voor uw bedrijf runt. Het geeft u een nationale en professionele uitstraling en zorgt ervoor dat u altijd goed bereikbaar bent.

We kunnen ons voorstellen dat u voor uw klanten wel goed bereikbaar wilt zijn maar de drempel om telefonisch contact met u op te nemen toch wel wilt laten bestaan. Een 0900-servicenummer is in dat geval ideaal. De beller betaalt er namelijk voor om naar het nummer te kunnen bellen. Als aanbieder bepaalt u zelf hóe dat gebeurt: per minuut of per gesprek. Ook het tarief mag u zelf bepalen. Wilt u graag dat uw klanten gratis naar u kunnen bellen? Dan hebt u een 0800-nummer nodig.

arlington-research-Kz8nHVg_tGI-unsplash-scaled
Nieuwsbericht-1-scaled

Kosten 0900-nummers gaan omlaag!

Nu van 45,- voor maar 24,95 per maand!

Bij veel andere aanbieders zult u merken dat de kosten van een 0900-nummer rond de 45 euro per maand liggen. Wij willen onze nieuwe klanten graag een mooie aanbieding doen. U kunt bij Voiperator nu al voor maar 24,95 per maand uw 0900-nummer aanvragen of onderbrengen!

Neem vandaag nog contact met ons op!

Vandaag nog uw 0900-nummer aanvragen?

Voiperator staat voor duurzaam ondernemen. Bij al onze werkzaamheden willen wij de invloed op het milieu zo laag mogelijk houden. De winst die wij maken investeren we dan ook direct terug in het verduurzamen van onze processen om CO2-uitstoot te verminderen en energie te besparen. Wij zijn dan ook de eerste groene telecomprovider van Nederland!

Bent u overtuigd van de voordelen van Voiperator? Wacht dan niet langer met het aanvragen van een 0900-nummer. Profiteer snel van het actiebedrag van maar 24,95 per maand. Hoe u dat doet? Heel simpel, vraag hier uw 0900-nummer aan en wij regelen de rest voor u. Wilt u eerst graag meer informatie? Dat kan natuurlijk ook via onze contactgegevens [email protected] of 088-8647111.

Voiperator_2